AGENCIJA ZA PROMET NEPOKRETNOSTI "C NEKRETNINE"                                                  fb

Trenutno na sajtu

Ko je na mreži: 6 gostiju i nema prijavljenih članova

O nama

Agencija ''C nekretnine'' uspešno posluje deset godina u prometu nepokretnosti. Pre nego što smo započeli naš porodični biznis, osnivač agencije je stekla desetogodišnje iskustvo rada kao posredink u nekoliko beogradskih agencija. Naša ponuda se uglavnom bazira na ponudi kuća, vikendica i zemljišta na potezu od Avale do Kosmaja. Pored toga u našoj ponudi mozete naći i nekretnine u samom Beogradu.


Naš poslovni prostor nalazi se na Trešnji, tridesetak kilometara od centra Beograda u pravcu Mladenovca.

 

Trešnja je inače poznato beogradsko izletište. U svoj lokalitet je smestila predivne šume i jezero na kome je snimljena između ostalih i čuvena scena Seke Sabljić i Bore Todorovića iz kultnog filma ''Maratonci trče počasni krug''.

 

Interesantnu emisiju koja govori o Trešnji, a koju je realizovala ekipa televizije Studio B možete pogledati na sledecem LINKU.

 

Brdo Koviona je deo Trešnje sa koga se pruža predivan pogled kako na Kosmaj, tako i na Avalu. Ova vazdušna banja na kojoj se ukršta ruža vetrova sa Karpata nalazi se na oko 400m nadmorske visine. Na Kovioni je smešteno prelepo vikend naselje koje je sagradjeno '70-ih godina prošlog veka, koje se i danas širi i izgrađuje. Za vikendice u tom kraju postoji veliko interesovanje zbog veoma pogodne mikro klime.

Do Trešnje saobraća pet linija ''Laste'' i jedna linija gradskog autobusa broj 408, tako da u proseku na svakih 15 minuta postoji veza sa gradom.